TMI sähkopalvelu vainio
Back to the list

Arvoisa asukas 

Arvoisa asukas,Toimin päätoimisena sähköurakoitsijana Loviisan alueella ja olen mukana valtuutettuna sähköurakoitsijana valtakunnallisessa Löydä sähkömies –palvelussa, jonka tavoitteena on varmistaa, että kiinteistöjen ja huoneistojen sähköasennukset ovat turvallisia.

Sähköasennuksista ei aina ilman mittauksia näe päällepäin, ovatko ne maallikon tekemiä viritelmiä ja mahdollisesti hengenvaarallisia. Siksi sähköistykset kannattaa tarkistuttaa ammattilaisella aina kotia vaihtaessa (ellei kyse ole uudisrakennuksesta) ja muutenkin muutaman vuoden välein.

Sähköistykset tarkistetaan määrämuotoisella kuntokartoituksella. Se sisältää kattavan listan asioita, jotka käydään yhdessä talon asukkaiden kanssa läpi. Jos kaikki on kunnossa,asennustöitä ei tarvita, mutta asukas saa kuitenkin sähköurakointiliikkeen asentajan päiväämän ja allekirjoittaman pöytäkirjan siitä, että sähköt on tarkistettu ja turvallisiksi todettu. Tätä todistusta voi käyttää esim. myyntitilanteessa.

Kartoituksen tuloksena voi olla, että vaaralliset viritelmät puretaan ja tehdään uudet asennukset, rikkoutuneita pistorasioita uusitaan ja jatkojohdoista hankkiudutaan eroon pistorasioiden määrää lisäämällä tai vaikkapa että valaistusta ohjaamaan asennetaan liiketunnistimia.

 Miten on Sinun kotisi sähköistysten laita, olisiko niiden kunto syytä kartoittaa? Onko Sinulla muita tarpeita kotisi sähköjärjestelmän korjauksien tai muutoksien suhteen ?

Soita tai lähetä sähköpostia niin sovitaan tapaamisesta.

Ystävällisin terveisin

Tmi Sähköpalvelu Vainio 

Pentti Vainio puh. 050-5967005
sähköposti: vaipe59@gmail.com

Virginiantie 23, 07970 Ruotsinpyhtää
www.sahkopalveluvainio.fi

PS. Tiesithän, että sähköistyksen kuntokartoituksen ja asennustyön kustannuksethyväksytään verotuksessa kotitalousvähennyksenä.